MČR mládeže 2014

19.08.2014 22:17

V nominacích na MR mládeže startovali letos 2 mladí psovodi z našeho kraje: v IPO2 Lucka Zárubová s Chilli Pepper Leryka ze ZKO Hlinsko a v ZVV1 Karel Brulík s Artem z Vladčiny zahrádky ze ZKO Česká Třebová-Javorka. Oba úspěšně postoupili na MČR mládeže ve všestranném výcviku, který se konal ve dnech 15.-17.8.2014 v areálu ZKO Zlín-Mladcová.

Na samotném Mistrovství startovala za PKO pouze 10-ti letá Lucka a to velmi úspěšně. Společně s devítiletou ovčačkou Chilli se umístila na krásném 2.místě a spolu s vítězkou Andreou Vydrovou pouze ony dvě splnili bodový limit v této kategorii!! Srdečně gratulujeme!

Mladým mistrem se stala Natálie Prokopová s chodským psem Ozzy z Dašického zátiší z Karlovarského kraje, která startovala v kategorii ZVV2.

Titul Juniorský mistr letos zadán nebyl, protože v kategorii IPO3 nikdo ze závodníků nesplnil limit zkoušky. Vítězem této kategorie se stala Lada Krupařová s Laky Egidius z Ústeckého kraje.

Rovněž v kategorii ZVV1 nikdo ze závodníků nesplnil minimální bodový limit, vítězem se stala Nicole Kubištová s Tarou z Mnichovy zahrady z ČKNO.

—————

Zpět